четвртак, 14. мај 2015.

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini "photo session"

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini  "photo session"  u prirodi 


Kada nije potrebno raditi specijalne efekte na fotografiji? 



Retko kada se desi da svetlo sarađuje sa fotografom kada je zakazan "photo session". Sunce zna da napravi problem, jer čak i iskusno oko može lako da pogreši i stavi blic na nezgodnu stranu. Fotografi nekada ne odustaju pa drže mladence u nezgodnoj pozi duže vreme dok ne dobiju pravu fotografiju, a ipak to nije cilj. Poenta je druženje i zabava a da ipak fotograf uspe od mladenaca da dobije umetnički dojam koji želi.  

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini  "photo session" su prava retkost, jer se može desiti da je i jako oblačno pa da same fotografije svadbe izgledaju tmurno i da se tek sa efektima postiže određena dubina koju fotograf traži za kreativne slike sa svadbe.  

Ipak, Dobro svetlo za fotografije svadbe i mini  "photo session" u prirodi se dešava i dobri fotografi već znaju kako da podese blic i manipulišu svetlo i izvuku maksimalne rezultate. 
U ovom postu sa vama delimo fotografiju koju je uradio fotograf Jovan Barajevac na jedinstvenoj lokaciji. Fotografija je u originalu i nije menjana na bilo koji način. 

Kreativne slike sa svadbe

Нема коментара:

Постави коментар