понедељак, 16. фебруар 2015.

Kreativne fotografije vencanja

Kreativne fotografije vencanja su postale nezaobilazan deo modernog venčanja


Tradicionalni i svečaniji delovi venčanog slavlja kao što su priprema mlade, odlazak po mladu, odlazak po kuma, priprema mladoženje i ostali povezani običaji u modernom načinu fotografisanja dobijaju status kreativne fotografije vencanja ukoliko su urađene na pravi način.

Novi Sad se može pohvaliti velikim brojem fotografa koji zaista rade na nivou svetskih umetnika u sferi fotografije vencanja. Kreativnost i maštovitost ne manjka kod vrhunskih foto studia u Novom Sadu  koji se slobodno mogu meriti sa najvećim svetskim imenima. Neki su poznati u svetu mode, fotografisanju proizvoda, rada sa marketing agencijama, ali sve to im je samo poslužilo u radu na fotografijama sa vencanja koje su doveli skoro do savršenstva. 

Fotografi koji umeju da uhvate poseban trenutak i opuste sve koji se nadju pred objektivom  suvereno vladaju u domenu kreativne fotografije vencanja.


Kreativne fotografije vencanja svakako prevazilaze tradiconalan, stari način fotografisanja. Profesionalni fotograf može uraditi fotografije venčanja tako da se ne bi ste postideli da ih pošaljete u časopis visoke mode. Luckaste i otkačene fotografije takođe dobijaju svoju publiku jer svi delimo fotografije na društvenim mrežama i na svu sreću, fotografi to imaju na umu i dorasli su visokim zahtevima.

magicmoments.rs

Нема коментара:

Постави коментар